Porsche Centrum Gelderland

Porsche Centrum Gelderland is één van de meest prominente dealers in Nederland. Er zijn wereldwijd ruim 875 Porsche-dealers, die allemaal dezelfde auto’s verkopen. Maar hier in Heteren worden er gemiddeld 25 Porsches per week verkocht!

Porsche Centrum Gelderland heeft de afgelopen jaren al verschillende belangrijke en veelzeggende prijzen in de wacht wist te slepen. Mede door de zeer persoonlijke benadering van klanten werd Porsche Centrum Gelderland meerdere malen Porsche Excellence Dealer van het jaar. Een prijs die je niet zomaar wint. Iedereen is van harte welkom in Heteren en mag komen proeven van de Porsche beleving.

Maar wat maakt dit Porsche Centrum dan zo uniek?

Het onderscheidend vermogen schuilt in de belevingswereld die zij rondom het merk weten te creëren. Een auto is namelijk in de basis bij elke dealer dezelfde.

“Zorg dat je bereikbaar bent. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Na 18:30 uur neemt ik zelf de telefoon op. Als je een klant om 3:00 ’s nachts goed helpt, heb je een klant voor het leven.”

Mark Wegh opende op 27 maart 2006 de deuren van een pand met een oppervlakte van 2039 vierkante meter waar zowel nieuwe als oude Porsches te vinden zijn. In 2015 opende hij zelfs het allereerste Porsche Classic Center ter wereld. Er zijn nu vier Porsche Classic Centers in de wereld maar het Center in Heteren is tot nu toe de enige die zelfs restauraties uitvoert, met goedkeuring van Porsche AG.

Hij startte met een team van 8 mensen en ondertussen staan er 130 medewerkers op de loonlijst. En dit aantal blijft groeien want vanaf oktober 2020 opent Mark de derde uitbreiding van zijn bedrijf. ‘Porsche Centrum Gelderland 3.0’. Het after sales centrum meet straks 7209 m2 en hij komt daardoor op een totaal van 19000 m2.

Het is de volgende stap in veroveren van de wereld door een bevlogen en jongensachtige ondernemer, die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om het verschil te maken voor zijn klanten. Mark wilt gewoon de grootste en beste worden van de wereld!

Weetjes:

– Een kwart van alle nieuwe en 30 procent van alle gebruikte Porsches in Nederland komt van Porsche Centrum Gelderland
– Als je een Porsche hebt gekocht is wachten op de levering natuurlijk het ergste wat er is. Porsche Centrum Gelderland streeft er naar om de leveringstijd in 2021 te verkorten van 7 naar 3 dagen!
– Porsche Centrum Gelderland organiseert gemiddeld 80 events per jaar, veel klanten komen er wekelijks over de vloer

“Ook al kom je een Porsche sticker kopen, of een schaalmodel; wij zijn er blij mee! En gewoon komen kijken mag natuurlijk ook. Je bent van harte welkom!”

Mark Wegh

trainingen in klantbeleving

Ben je op zoek naar meer informatie over alle verschillende bedrijfstrainingen die wij aanbieden? Kijk dan eerst even op onze overzichtspagina.

Heb je nog andere vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!