Tanja Schilthuizen

Even voorstellen

Tanja Schilthuizen  is een van de meest succesvolle Hospitality trainers van ons land. Ze heeft getraind voor vele vooraanstaande bedrijven, zoals Holland Casino, de Bijenkorf, Hotel Okura Amsterdam en ook de Librije is op deze indrukwekkende lijst terug te vinden. Ze begon haar carrière bij Joop Braakhekke in De Kersentuin in Amsterdam. Na haar rol als general manager voor één van de Bilderberg Hotels in Amsterdam startte haar trainerscarrière.

Kracht van Taal

Tanja is op zoek gegaan naar een onderscheidende manier om Hospitality tastbaar en concreet te maken. In deze zoektocht is zij gefascineerd geraakt door de kracht van taal. Woorden zijn de toegang tot de mindset van de ander. En wat gebeurt er dan met ons brein? Welke woorden triggeren welke gelukshormonen? Hoe laat je de ander, maar ook jezelf goed voelen en bouw je aan die onderscheidende relatie?  Het is fascinerend hoe je relatief eenvoudig de ander op ‘open’ kan zetten waardoor deze gast of klant bereid is om zich door jou te willen laten beïnvloeden.

Ze heeft op deze manier weten te ontdekken welke onuitgesproken behoeftes gasten hebben en dit vertaald naar haar inmiddels befaamde HEP methodiek. HEP staat voor Hoffelijk, Emotie en Pro-actief. Wanneer je deze 3 elementen in taal toevoegt aan het contactmoment met jouw klant, ga je het verschil maken.

Wanneer gasten of klanten vervolgens zo enthousiast over je zijn geworden dat ze jou actief gaan aanbevelen binnen het eigen netwerk, ga je het onvermijdelijk druk krijgen. Tanja is daarbij direct een mooi voorbeeld van deze succesformule. Een persoonlijke website ontbreekt, terwijl haar agenda grotendeels is volgeboekt.

Wil je meer weten over de werking van je brein in relatie tot hospitality? Ben je benieuwd naar hoe ‘taal’ kan bijdragen aan de ultieme klantbeleving? Wil je jezelf verbeteren? Laat je dan door Tanja inspireren!

trainingen in klantbeleving

Ben je op zoek naar meer informatie over alle verschillende bedrijfstrainingen die wij aanbieden? Kijk dan eerst even op onze overzichtspagina.

Heb je nog andere vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!