Over ons

Voor ons, Niels en Jeremy, is het allemaal begonnen op een doodnormale vrijdagavond in 2016.
Twee jeugdvrienden informeel in gesprek over werk, met daarnaast een ambitie om te ondernemen. Doordat we beiden werkzaam zijn in de bancaire sector en daarbij dagelijks contact onderhouden met klanten, belande het gesprek die bewuste avond op het onderwerp klantbeleving. Wat is het precies en welke bedrijven zetten de standaard op dit gebied?

Het zoeken naar het antwoord op deze vraag is een reis geworden met veel inzichten, leermomenten, maar heeft ons bovenal geïnspireerd. Deze inspiratie heeft geleid tot het oprichten van Trendsetters in Business.
Bij Trendsetters in Business geloven we dat door samenwerking, successen met elkaar te delen en te verbinden, alles mogelijk is.

De NPS Xperience is ons eerste trainingsconcept en wordt inmiddels gehouden op twee unieke toplocaties. Door het bundelen van krachten en het gebruikmaken van elkaars expertise is een sterk concept tot stand gekomen. Kunnen zeggen dat we samenwerken met exceptionele bedrijven als De Librije en Porsche Centrum Gelderland is iets waar we best trots op zijn!

We zullen blijven doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe trainingsconcepten. Daarbij altijd volgens onze overtuiging dat trainen niet alleen leerzaam dient te zijn, maar bovenal inspirerend en leuk! Het moet een bijzondere ervaring zijn die je niet snel meer zult vergeten.

Lach, Leer en ervaar boven verwachting.

Augustus 2020

Vanaf heden is Galdino Haimé het team van Trendsetters in Business komen versterken. Al 17 jaar verbindt Galdino jong en oud op een sportieve en unieke manier, met de nadruk op een interactieve ervaring en beleving. Daarnaast is Galdino 14 jaar actief geweest in de bancaire sector als sales- en relatiemanager, waardoor klantgerichtheid in zijn DNA zit.

De kracht van LinkedIn werd snel duidelijk toen wij Galdino op onze tijdlijn voorbij zagen komen. Zijn activiteiten zijn uniek te noemen en trokken direct onze aandacht. Hij is ondernemend, creatief en heeft een duidelijk visie die veel raakvlakken heeft met de visie van Trendsetters in Business.

Een ontmoeting volgde waarbij we merkten dat, mede door eenzelfde achtergrond en gedeelde passie, we elkaar op meerdere vlakken kunnen aanvullen en versterken. Na deelname aan onze NPS Xperience bij De Librije was Galdino verkocht en was het begin van een samenwerking een feit.

Onze partners

Ben je benieuwd naar welke trainers en sprekers je kunt verwachten op een bedrijfstraining? Lees meer over onze partners of bekijk alle trainingen op onze overzichtspagina bedrijfstrainingen.

Heb je nog andere vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!