De Librije

Restaurant De Librije te Zwolle behoort al jaren tot de culinaire top van de wereld. Een restaurant waar alles in het teken staat van de perfecte gastbeleving.

De Librije beschikt al meer dan 10 jaar over *** Michelin sterren en is jaarlijks terug te vinden op de gerenommeerde World’s Best 50 restaurant-lijst. Een prestatie van formaat en daarom de perfecte plek om inspiratie op te doen wanneer je je bezig houdt met klantbeleving.

Jonnie & Thérèse

 ‘Eten en drinken doen we elke dag, maar deze dagelijkse behoefte maken wij graag tot een feest voor u, zodat u deelgenoot wordt van onze liefde voor lekker eten en mooie wijnen. 

‘Het merk De Librije, dat zijn wij’. ‘Drie sterren: topkwaliteit. Alles wordt bereikt samen met het team. Dat is in het kort de essentie van De Librije – en dat is tegelijkertijd onverkoopbaar.’

‘Veel mensen noemen het koken met regionale producten onze specialiteit, maar wij denken eerder dat we speciaal zijn juist omdat we geen specialiteit hebben. Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. Samen met ons team verkennen wij iedere dag de mogelijkheden van een liefdevolle relatie tussen wijn en spijs. De dingen die we daarbij telkens weer ontdekken willen we aan u laten proeven, om u te verwennen, zonder poespas.’

trainingen in klantbeleving

Ben je op zoek naar meer informatie over alle verschillende bedrijfstrainingen die wij aanbieden? Kijk dan eerst even op onze overzichtspagina.

Heb je nog andere vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!